Besimokant švedų kalbos, pamaniau, jog pravers pasunkinti sau gyvenimą ir receptų žvalgytis švediškuose puslapiuose. Dviguba nauda: ir vienas kitas žodelis gal užsilieka, ir kokių šaunių receptų randu..
Pastebėjau vieną dalyką - jie viską daro daug paprasčiau. Ir tikrai nepasakyčiau jog prasčiau. O tai labai praverčia, kai virtuvei lieka vis mažiau ir mažiau laiko.
Pamėginkite ir jūs.
Reikės:
- 2 dl kukuruzų miltų
- 1 dl saulėgrąžų
- 1 dl sezamo sėklų
- 0,5 dl linų sėmenų
- 0,5 šaukštelio rupios druskos
- 0,5 dl tirpinto sviesto (arba mėgstamo, neintensyvaus skonio ir kvapo aliejaus)
- 2,5 dl verdančio vandens
Sudėti visus ingridientus į dubenėlį ir užpilti verdančiu vandeniu. Gerai išmaišyti. Paskleisti ant skardos su kepimo popieriumi, šauti į 150 C įkaitintą orkaitę ir kepti 1 h.
Traški ir labai skani... Jokių mielių, ilgo kildinimo, produktus sumaišyti užtrunka 5 min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą